Termeni si conditii

Accesarea informatiilor puse la dispozitie de site-ul aparatdecuratatcuaburi.ro este conditionata de acceptarea termenilor si conditiilor expuse in prezentul document. Acceptul se considera a fi oferi in momentul in care utilizatorul continua folosirea serviciilor puse a dispozitie. In situatia in care, dintr-un motiv sau altul, acesta nu este de acord cu continutul termenilor si conditiilor, utilizatorul are obligatia legala de a parasi site-ul in cel mai scurt timp posibil.

1. Astfel incat sa puteam avea la dispozitie statistici cat mai detaliate privind traficul efectuat pe site-ul aparatdecuratatcuaburi.ro, precum si privind comportamentul vizitatorilor si modul in care interactioneaza cu paginile site-ului, utilizam cookie-uri care au rolul de a colecta informatii ce ne ajuta in acest caz.

2. Articolele publicate pe site-ul aparatdecuratatcuaburi.ro contin link-uri de afiliere, acestea reprezentand unica modalitate de monetizare pe care o utilizam astfel incat sa ne permitem sa continuam oferirea serviciilor noastre si pe viitor.

3. Orice utilizator poate posta comentarii la articolele de pe site, cu conditia ca acestea sa fie scrise in limba romana si sa contina un limbaj civilizat si neagresiv. In cazul in care se observa ca se incearca aducerea de jigniri unui redactor al site-ului ori unei alte persoane, fie direct sau indirect, comentariul in cauza va fi sters, iar in functie de gravitate se va putea restrictiona accesul pe o perioada determinata sau nu.